Orar

Orar master an 1 sem 2

Sesiunea a noastră va avea loc în perioada 17 iunie-7 iulie. Avem 6 discipline, dintre care una este practica de specialitate. Despre ultima nu a spus nimeni nimic deocamdată, dar ne vom interesa. La celelalte 5 discipline vom fixa o dată pentru examinare. După cum s-a discutat până acum, avem doar o singură disciplină cu examen scris (Teologie Socială şi Etică, cu domnul Sebastian Moldovan), la restul trebuie doar să prezentăm o lucrare de seminar. Prin urmare, o propunere pentru programul sesiunii este următoarea:

 * 10 iunie, ora 12, Doctrina creştină.  Cei care nu reuşesc să ajungă la examenul de luni (10 iunie) de la Doctrină creştină, pr. Vasile Bîrzu a spus că cei care nu vin decât în săptămâna 17-21 pot să-l caute în 18 iunie, după examenul de la isihasme pe care o să-l dăm cu el.
Pentru examenul de luni trebuie să pregătim o lucrare despre un dogmatist. Vom prezenta datele despre subiectul ales, dar trebuie să ştim şi informaţii generale despre restul. Pr. Moşoiu ne-a recomandat să trimitem între noi lucrările.

1. 18 iunie ora 12 – Isihasme bizantine în secolele XIII-XV (prezentarea uneia din temele cursului).

2. 19 iunie – Principalele probleme doctrinare abordare în plan ecumenic (prezentare lucrare). Domnul profesor Ciprian Toroczkai ne-a anunţat că nu pote fi la facultate în ziua de 19 iunie. Ne-a rugat să adunăm lucrările de semniar la examenul din 18 iunie şi să i le dăm în 20 iunie.
3. 20 iunie oră nestabilită, rămâne să mai vorbi cu pr. Pavel – Problemele actuale ale misiologiei ortodoxe (prezentare lucrare).

5. 21 iunie, oră nestabilită, dar probabil după masă, Teologie Socială cu d. Moldovan – Teologie Socială şi Etică (examen scris care va cuprinde probabil la unul din subiecte şi prezentarea lucrării de seminar).

Structura anului 2018-2019

Structura anului 2018-2019

 

Acest articol a fost publicat în Articole teologice, Orar MS 1,2. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Vă rugăm să lăsaţi un răspuns:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s