Fotografii


Tătăică şi Pr. Cleopa cu familia lor monahală şi de mir Nea Marin Ţăranu

 Tătăică şi familia lui de mir

Hirotonia Pr. Vasile Ioana, PS Ciprian Câmpineanu blagoslovind pe Tătăică.

Hirotonia Pr. Vasile Ioana – Tătăică rugându-se.

Cum mergeau bătrânii noştri la Sfânta Biserică, Părintele Albulescu deasupra lui Tătăică, Mămăica la stânga lui şi Lucica la picioarele lui, cele vătămate pentru Hristos.

Pr. Spiridon de la Marea Lavră, Tătăică, fraţii Vasile Dobre şi Costel Bumbăcea (ucenicul) în Pridvorul Marii Lavre din Sfântul Munte Athos, 1992.

Motocicleta cu care se „urca şi pe acoperiş”. Deşi nu avea picioare i-a dat Dumnezeu roţi astfel că „Părintele Cleopa era în spatele casei”.

Tataica, Mamaica, Ioan si Lucica

Cum îl convingeau pe Tătăică: Mămăica, Lucica şi Ioan să îşi lase barbă…

Când se întâlnesc monahii cu mirenii este toată Biserica, acolo e Hristos!

5 răspunsuri la Fotografii

 1. Mihaela Bica zice:

  va rugam frumos daca se poate sa ne puneti mai multe fotografi cu tataica ne este dor sal vedem a fost si va rimine un crestin in adevaratul sens al cuvintului pot spune ca un mucenic al lui hristos sa ma iertati daca gresim cu ceva multumesc frumos

  • Dacă ne ajută Dumnezeu, o să punem încetul cu încetul toate pozele care le avem. Este timpul foarte redus deoarece, pe lângă serviciul foarte aglomerat de medic în domeniul microscopic, trebuie să-i punem şi predicile, să-i scriem viaţa şi să urmăm şi Facultatea de Teologie Ortodoxă, pentru a-i împlini dorinţa de a nu scrie cărţi bisericeşti fără a avea această Facultate.
   Vă mulţumim pentru răbdare şi să ştiţi că şi nouă ne este foarte tare dor de el.
   Am dori, dacă sunteţi de acord, să ne povestiţi şi nouă, o întâmplare cu el din viaţa dumneavoastră.
   Doamne ajută!

 2. Mihaela Bica zice:

  dl alexandru va rugam frumos dati-ne o adresa de email unde va putem gasi sau daca aveti adresa de fb vrem sa vorbim cu dv , ne este dor de crestini vrem citeva sfaturi stiu ca puteti sa ni le dati multumesc frumos si sa ne iertati idrazneala multumesc frumos

 3. Cristian Stanciu zice:

  Ma numesc Cristian Stanciu, sunt nepotul Elenei Cucu din Cocorasti Colt jud. Prahova, unde adesea Tataica tinea predici in casa bunicii, am 24 de ani si imi aduc cu drag aminte de Tataica si de doua predici pe care le-am prins cand eram mic la Biserica din Manesti Prahova si de momentul cand Tataica m-a pus sa spun Tatal Nostru inainte de predica si Cuvine-se cu adevarat dupa terminarea predicii.
  Totodata imi aduc cu drag aminte de momentul cand Tataica m-a chemat la el si din buzunarul vestei negre, a scos o iconita cu SF. Ioan Botezatorul, mi-a daruit-o spunandu-mi sa o port cu mine si ca-mi va calauzi drumul.
  Eram foarte mic dar aceasta imagine a Tataicii mi-a ramas intiparita in minte si de fiecare data cand am ocazia povestesc rudelor, prietenilor, dar si bunicii mele cu mare drag si lacrimez gandindu-ma la el si momentul unic din viata mea alaturi de Tataica.

Vă rugăm să lăsaţi un răspuns:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s