Situația lucrărilor de seminar la IFR 4.1

Te rog pune pe blog aceasta situatie, desi toata lumea o stie:

4 tp 2013-2014

In ceea ce priveste lucrarile de seminar care trebuie refacute, sau cei care nu au facut, trebuie sa realizeze o lucrare de seminar cu una din cele doua teme:

1. Comparați(asemanari si deosebiri) viziunea crestinilor ortodocși si a hindusilor in legatura cu rugaciunea, ca forma a comunicarii directe cu Dumnezeu

2. Comparați(asemanari si deosebiri) „zeul”(din panteon-din Grecia antică) cu „Sfântul”(din creștinismul ortodox).

Te rog transmitele colegilor sa realizeze lucrarile cat de repede posibil si ca ii rog sa nu imi mai trimita lucrari copiate. Pentru alte nelamuriri sau reclamatii te rog spune-le sa imi scrie pe e-mail.

Spor in sesiune!

Cu respect,

Drd. Florin Alexandru Pavel

Notă: cei ce au doar nota 5 trebuie să refacă lucrările de seminar. Cei care vor să-și trimită lucrarea de seminar refăcută, pot să o trimită până cam în 25 februarie (ca să poată fi procesată nota finală de la IFR până pe 1 martie, când intră în discuție bursele), la această adresă de email florin.pavel@ulbsibiu.ro și să verifice dacă nu cumva primesc vreun email de respingere automată. Nota finală = (nota subiect 1 + nota subiect 2+ nota lucrării de seminar)/3. Să ne ajute bunul Dumnezeu…

Totuși, având în vedere că restanțele se dau în perioada 24.02 – 01.03, ar fi bine să le trimitem mai devreme, fiindcă nota lucrării de seminar influențează nota finală și decide dacă avem sau nu restanță.

Doamne ajută!

Acest articol a fost publicat în Anul IV, Programări detaliate, Rezultate la examene, Semestrul 1, Toți. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Vă rugăm să lăsaţi un răspuns:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s