Restanțe la IFR. URGENT!!!

Stimați mai tineri colegi, Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit astăzi – am fost nevoit să întârzii 15 minute, când am ajuns ușa era încuiată. Am înțeles că aveați încă un examen astăzi, cred că erați în priză. Ar fi fost însă nu elegant, ci pur și simplu civilizat, să-mi dați de veste, aveam altceva de făcut.

În ce privește rezultatele examenului, îi felicit în primul rând pe cei care au obținut rezultate foarte bune, bune sau mulțumitoare.

Doresc să vă atrag apoi atenția asupra faptului că mulți dintre voi nu aveți situația încheiată fiindcă nu aveți lucrarea de seminar predată. Vă rog să o faceți până miercuri, 26 februarie, pentru a vă rezolva situația. Pentru predarea lucrărilor restante vă rog să luați legătura cu dl. Florin Pavel, care le va corecta și îmi va transmite nota acordată.

Pe cei care nu au promovat examenul îi sfătuiesc să depună cel puțin efortul pe care l-au depus cei care au obținut rezultate medii, ca să nu mai vorbesc de cele mulțumitoare sau foarte bune. Pentru a elimina orice neclaritate doresc să nu uitați că prima notă avută în vedere la alcătuirea celei finale este cea de la examen și nu cea de pe lucrarea de seminar. Cu alte cuvinte, cine are 4 la examen nu promovează, chiar dacă lucrarea este de 10. Pe de altă parte, am rotunjit toate notele în sus, chiar dacă jumătatea de notă în plus se datora lucrării de seminar. Vă doresc o pregătire temeinică pentru restanța care, subliniez, se va ține în 26 februarie, miercuri, la ora 10.

Cu gând bun, Pr. Dorin Oancea

Bulancea Valentin Burlacu Claudiu Mija Emil Hornea Ciprian Mihoc Marian Argatu Eusebiu Cîmpan Alexandru Daniel Avram Mihail Teodor Galan Octavian George Gheorghiu Silviu Pintea Eustratie Gheorghe Todor Andrei Blaga Tiberiu Babeș Ioan Ionițescu Dimitrie Colța Andrei Dănuț Fediuc Paul Todor Cosneanu Valentin Ioan Iancu Ionuț Alin Hurmuz Ionuț Apostol Ionuț Alexandru Hosu Bogdan-Norel

Acest articol a fost publicat în Cursuri anul IV, Programări detaliate, Rezultate la examene. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Vă rugăm să lăsaţi un răspuns:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s